Starity

Megvolt VV Zsófi első fellépése

2011. április 04. 22:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja elkísérte VV Zsófit az első fellépésére. A szőke naiva több száz ember előtt adhatta elő a Rágógumi című dalt Vácon.

hirdetés
Megvolt VV Zsófi első fellépése

Még nincs egy hete, hogy VV Zsófi debütált az RTL Klub NekedValó című műsorában első önálló számával, de máris majd félszázezer ember töltötte le a zenéjét a legnagyobb videómegosztó portálról, folyamatosan csörög a telefonja, és fellépésekre hívják. A Tabu Tv stábja hétvégén első fellépésére kísérte el a Való Világ naiváját, aki több száz ember előtt adta elő a lassan slágerré váló Rágógumi című dalt.

„Elég befogadóképes közönség volt szerintem, nagyjából vették a lapot. Aggasztó volt, hogy először még nem igazán akarták énekelni velem a refrént, de valószínűleg ez azért volt, mert még ismeretlen volt nekik a szám” – meséli Szabó Zsófi, akit a fellépés helyszínéül szolgáló váci szórakozóhely öltözőjében kapta mikrofonvégre a Tabu Tv riportere, aki arra is kíváncsi volt, hogy a szórakozó tömegnek hogyan tetszett az erotikával túlfűtött rágógumis produkció: legtöbbjük egyből slágergyanúsnak ítélte a szerzeményt, de Zsófi táncoslányai is nagy sikernek örvendtek a tömegben. A fellépésre egyébként a Való Világ kiesőjét az előző széria egyik játékosa, Frenki is elkísérte, aki szintén nagy rajongója zenének. „Eddig még csak telefonon hallottam a rágógumit, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan szól élőben!” – mondta el az internetes sztártévé videójában VV Frenki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek