Starity

A Csillag születik sem az, aminek látszik

2011. április 05. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag születik és a hasonló tehetségkutatók elsődleges célja egy olyan műsor elkészítése és bemutatása a nézőknek, ami elé le lehet ültetni a nézőket hétről hétre.

hirdetés
A Csillag születik sem az, aminek látszik

A nézettség alapját a szereplők adják, fontos, hogy legyen kiért szurkolni, főleg az első látásra szerencsétlen baleknak tűnő karakterek, akiket első pillantásra kinevetünk, ámde a produkciójuk végén mindenki elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában.

Ebbe a csoportba tartozik a külföldi tehetségkutatókból megismert Paul Potts és Susan Boyle, illetve idehaza most Buzás Viktor. A hasonlóság nemcsak abban mutatkozik meg külföldi társaival, hogy nagyon szép hanggal rendelkezik, hanem abban is, hogy annyi közük van az amatőrséghez, mint a cikk olvasóinak a harangöntéshez.

Pottsról és Boyle-ról is utólag kiderült, hogy profi énekesek voltak már a Britain's Got Talentbeli szereplésük előtt, sőt, ami a legfontosabb: nem is önszántukból jelentkeztek a műsorba, hanem a tévétársaság úgy kutatta fel őket. Tudatosan tervezett és felépített karrierről van szó, és csak a legnaivabbak hiszik el, hogy a képernyőn feltűnő tehetségek nagy része valóban csiszolatlan gyémánt, akikről addig senki, soha nem hallott még a műsor előválogatása előtt.

Kép: Comment.blog.hu

Buzás Viktor, a 46-os karjával kérkedő sem az a névtelen testépítő, mint akinek a tv-csatorna próbálja beállítani. Buzás Viktor profi énekes, aki az interoperett.hu weboldalán azóta letörölt adatlapja szerint a Bartók Béla Konzervatóriumban végezte tanulmányait, Richard Wagner-ösztöndíjas is volt, Pécsett, Debrecenben, Győrben és Szegeden is fellépett. A letiltott adatlapon egy világsikerű Európa-turné is szerepel. Ebből az is kiderül Viktorunk hamarabb volt énekes, mint testépítő, és nem is tehetséges amatőr – hanem jelentős múlttal rendelkező profi énekes. Mindezzel nem is lenne baj, csak ne próbálnák már sokadszorra is hülyére venni a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek