Starity

Justin és Olivia egy pár?

2011. április 05. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake és a Doktor House sztárja, Olivia Wilde összemelegedett egy buli alkalmával. Vajon egy új, nagy hollywoodi románcnak nézünk elébe?

hirdetés
Justin és Olivia egy pár?

Justin Timberlake szemeiben még fel sem száradtak a könnyek Jessica Biel színésznővel való szakítása után, máris újabb hölgyet csavart az ujjai köré. A fiú választottja nem más, mint a frissen elvált Olivia Wilde.

A két fiatal sztár a hétvégén együtt bulizott, és egész éjszaka egymásba voltak gabalyodva. Folyamatosan flörtöltek, simogatták és ölelgették egymást. Az este végeztével 3 óra környékén édes kettesben távoztak el a szórakozóhelyről.

A pár ugyan még nyilvánosan nem váltott csókot, de a szórakozóhelyen olyanok voltak, mint egy friss szerelmespár, akik éppen felfedezik egymást. Justin, úgy tűnik, a színésznőket részesíti igazán előnyben, hiszen Cameron Diaz és Jessica Biel is tartós kapcsolatban élt együtt a szexi énekessel. Vajon az új hódítás is ilyen hosszú távú lesz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek