Starity

VV4: Éva retteg a csótányoktól

2011. április 05. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világban megkezdődött a bátorság hete. A nézők eldöntötték, hogy Éva legyen az első, akinek szembe kell néznie a félelmeivel.

hirdetés
VV4: Éva retteg a csótányoktól

A Való Villában mindig zajlanak az események. A lakók úgy gondolták, hogy a katonai kiképzésnél már nem jöhet rosszabb... de tévedtek. A héten kezdődött meg a bátorság hete a villa falai között. A csatorna a nézőkre bízta, hogy ki legyen az első, akinek szembe kell néznie félelmeivel. A szavazók úgy döntöttek, hogy ha már Éva visszament a villába, akkor legyen ő a kiválasztott, és mutassa meg, hogy mennyire belevaló csaj.

Lilu egy „szerencsekerék” társaságában látogatta meg a villa törtetőjét. A lány már a pörgetés során teljesen ki volt akadva, és elismerte, hogy őrülten fél az csótányoktól. A kerék megállt, és elhozta Éva számára a rettegést, hiszen a mutató pont az említett ízeltlábúaknál állapodott meg.

A nagyszájú Éva teljesen kiborult, mert két kézzel kellett kiszednie a csótányokat az üvegből. Az elsőt amilyen hamar megfogta, olyan gyorsan ki is ejtette a kezéből, közben pedig a nyitott tetőn keresztül kezdett kimászni a többi rovar. Lilu azonnal visszazárta az üveget, de nem hagyta szó nélkül Éva viselkedését sem. Fellvilágosította, hogy ha nem vigyáz arra, hogy a rovarok ne jöjjenek ki az üvegből, akkor pár napon belül a hajában fogja megtalálni őket, és mint tudjuk, ennek nem feltétlen örülne.

A lány „jajveszékeléssel” ugyan, de folytatta a feladatot, hiszen rajta volt a világ szeme, hogy kapnak-e extra élelmet a villalakók, vagy éhezéssel töltik a napot. Vajon ki lesz a mai áldozat?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek