Starity

Nick Jonas az új musicalsztár?

2010. június 02. 21:09   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick kiadta önálló lemezét, de a legfiatalabb Jonas-nak nem elég a szólókarrier, hanem a bátyjához, Joe-hoz hasonlóan a színházban szeretne fellépni.

hirdetés
Nick Jonas az új musicalsztár?

Csak az a különbség a tesók között, hogy amíg Joe csak álmodik egy szerepről, addig az öcsike máris kapott egy főszerepet. Nick Marius szerepét kapta a Nyomorultak című darabban. Mivel a nyári turnéjuk még jóval odébb van, ezért június 21-től három hétig a londoni színházban játszik majd. Viszont ne gondoljátok, hogy Nick-nek új ez a helyszín, hiszen már 2003-ban játszott ebben a darabban, csak akkor egy másik szereplő, Gavroche szerepét kapta meg.

"Odamentem hozzá az egyik záróbulin New Yorkban és mondtam neki, hogy csodás volt, és hogy remélem, hogy egyszer majd visszatér, hogy eljátssza Mariust. Azóta is kapcsolatban maradtunk, és persze ő azóta hatalmas sztár lett. Az apjával és vele megbeszéltünk, hogy remek lenne, ha el tudná játszani Mariust Londonban." - mesélte Cameron Mackintosh színházi producer.

Nektek mi a véleményetek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek