Starity

Új mentora van Király L. Norbinak?

2011. április 06. 13:01   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ganxsta Zolee jó barátságot ápol Király L. Norbival, és néha szakmai tanácsokkal is ellátja az énekest.

hirdetés
Új mentora van Király L. Norbinak?

Ganxsta Zolee nagy rajongója Király L. Norbinak, és gyakran ellátogat a koncertjeire is. A generációs korkülönbség ellenére a két híresség jó barátságot ápol, és a fiatal tehetség szakmai tanácsokat is elfogad a rap fenegyerekétől.

„Szeretem a stílusát és a zenéjét” – nyilatkozta Zolee a Hot! magazinnak. A rapper azt is elárulta, néha kicsit fenékbe billenti a kaposvári showmant, hogy jobban teljesítsen a színpadon és tanácsaival is segíti a srácot.

Az X-Faktor felfedezettje szerencsés helyzetben van, hiszen továbbra is tartja a kapcsolatot Keresztes Ildikóval, aki mentora volt a tehetségkutatóban, és a műsor után is megfogadja tanácsait. „Kicsit a Norbit is le kellett dorgálnom, mert az én fülemhez is minden eljut, ami velük történik, úgyhogy tulajdonképpen kapcsolatban vagyunk. Érzem, hogy ők is igénylik ezt, és az én lelkemnek is szüksége van arra, hogy ha már lettek gyerekeim, akkor ne dobjam ki őket” – mondta az énekesnő.

Norbit két tapasztalt tehetség is ellátja jó tanácsaival, akik nem riadnak vissza, ha kicsit szigorúbban rá kell szólni az énekesre, hogy karrierje ne fusson vakvágányra.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek