Starity

VV4: Laci fenyegeti Évát

2011. április 06. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 dokija a beköltözése előtt utánanézett társai múltjának. A törető Évának ez nem kevés fejtörést okozhat.

hirdetés
VV4: Laci fenyegeti Évát

A Való Villában felborzolódtak a kedélyek, miután a vasárnapi párbajon Éva tért vissza a lakók közé. Béci és Laci azonnal hangot is adtak nem tetszésüknek, és megígérték, hogy ha törik, ha szakad, akkor is kiteszik a lány szűrét a villából, amint lehet.

Az igazmondó hintás „játékban” Laci arról is felvilágosította a nemkívánatos lányt, hogy ő bizony tud egyet s mást mesélni róla, de ezt a párbajra tartogatja: „Ha egyszer arra kerül a sor, mindent kiteregetek rólad. Te magad is meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent tudok, és nem fogom hagyni, hogy mindez titokban maradjon. Alig várom, hogy ott üljünk mi ketten a párbajon, és végre mindent elmondhassak. Össze fogsz roppanni, ha kiderül az igazság.”

Laci szavai valószínűleg nem üres ígéretek, hiszen Éváról már napvilágot látott néhány kompromittáló, meztelen fotó a neten. A lány apja szerint ezek teljesen normális képek, és Éva csak azért tette fel őket, hogy növelje az önbizalmát. Vajon a villa doktora többet tud ennél? Mi lehet Laci tarsolyában?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek