Starity

Aniston hozzámenne George Clooney-hoz

2011. április 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő legutóbbi interjújában elmondta, hogy szerinte tökéletesen összeillenek Clooney-val, hiszen ők Hollywood két legismertebb szingli hírességei.

hirdetés
Aniston hozzámenne George Clooney-hoz

Vicces kijelentéssel lepte meg a rajongókat a minap a Kellékfeleség sztárja, Jennifer Aniston. Véleménye szerint ugyanis, George Clooney-nak és neki már rég össze kellett volna házasodniuk, hiszen ők ketten a legismertebb szinglik Hollywoodban.

„Tényleg a feje tetejére állítaná a világot, ha felhívnám George-ot és azt mondanám neki: Házasodjunk össze, és csináljunk gyerekeket” – mesélte Aniston legutóbbi interjújában, majd elmagyarázta furcsa kijelentését. „Mindenki árgus szemekkel figyeli, ki kivel jár épp Hollywoodban, a szingliknek pedig mindig szurkolnak. Viszont ha a két legismertebb szingli összejönne... képzeld el, mi lenne ebből!”

Jennifer a Red Magazinban kifejti továbbá, hogy elege van a szerelmi életéről szóló pletykákból, és őszintén vall arról, milyen nehéz a rivaldafényben magánéletet teremteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek