Starity

Jennifer Love Hewitt önsegítő könyvet írt

2010. március 24. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban megjelent Jennifer Love Hewitt önsegítő könyve, melyben az eddigi kapcsolataiból levont tanulságot meséli el.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt önsegítő könyvet írt

Jennifer Love Hewitt első könyve, a The Day I Shot Cupid nem sokkal az után jelent meg, hogy szakított Jamie Kennedy színésszel.

A sztár így nyilatkozott a könyv megjelenéséről:

Idézet
Ez nem volt ideális időzítés. Itt van a kapcsolatokról szóló könyvem és én magányos vagyok. A randiéletemet igazából 15 éves korom óta írom. Szóval ez a könyv az utamat meséli el. Ez vagyok én és ez az, amit igazán gondolok és ezek azok a dolgok, amiket igazán tettem és talán nem olvashattál róla.

A színésznő mindent tud a szerelemről. Legalábbis ezt állítja magáról a napokban megjelent önsegítő könyvében. Elmeséli, amit két eljegyzés és rengeteg szakítás után megtanult. A titok kiderül a "Hogyan díszítsük a vaginánkat Swarovski kristályokkal" című fejezetből. A könyv bemutatója március 23-án volt New York City-ben. A rendezvényen készült képeket itt megtekintheted.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek