Starity

Lady Gaga új dala április 19-én érkezik

2011. április 07. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga új albuma csak májusban érkezik, de még új dallal jelentkezik. Az első számot már hatalmas várakozás előzte meg, majd óriási sikereket ért el. Április 19-én jön az új szám, a Judas.

hirdetés
Lady Gaga új dala április 19-én érkezik

A Grammy-díjas énekesnő még februárba jelentette be, hogy a várva várt Born This Way album második kislemeze a Judas című dal lesz, és a lemez bemutatása előtt jelenik meg pár héttel. Késöbb dalszövegr észletekek is megosztott a dalból, majd a Google-val készült interjúban azt is elárulta, hogy a számhoz készült videoklipet ő maga fogja rendezni állandó koreográfusa segítségével. A kisfilm forgatása Los Angelesben zajlott.

A dalpremier dátumát az újrainduló videónaplójából, a Transmission Gagavision első epizódjából tudhatjuk meg. Tegnap jelent meg az új része, amelyben kiderült, hogy a dal április 19-én érkezik. Ezenkívül mutatott egy új dalrészletet a Born This Way albumról, a videó végén a  Judas koreográfiájába is betekintést ad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek