Starity

Katerina Graham a Honey 2-ben

2011. április 06. 17:05   |   Szerző: Kit-tus96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011-ben érkezik a Honey című táncos film második része a The Vampire Diaries című sorozatból ismert Katerina Graham főszereplésével.

hirdetés
Katerina Graham a Honey 2-ben

2003 óta eltelt 8 év, de a táncos lábú fiatalok emlékezetében még nagyon is él a Honey című produkció képi világa. Jessica Alba főszereplésével a film hatalmas sikert aratott. 2011-ig kellett várni, amíg a stúdió úgy döntött, hogy elkészíti a második részét is az alkotásnak. A Honey 2-ben a The Vampire Diaries sorozatból ismert Katerina Graham játsza a főszerepet Seychelle GabrielAudrina Patridge, Melissa Molinaro és Mario Lopez oldalán. A film ismét egy fiatal lány életét öleli fel.

TÖRTÉNET: Miután a 17 éves Maria Ramirezt kiengedik a fiatalkorúak börtönéből, visszatér Bronxba, hogy rendbehozza életét. Nincs semmije, csak a tehetsége és a tánc iránti elkötelezettsége. Mikor egy új tánccsapattal lehetősége nyílik újra hódolni szenvedélyének, úgy tűnik, ismét minden rendbe fog jönni, de Mariának továbbra is küzdenie kell, hogy elérje céljait.

A zenés film 2011 Augusztusában kerül bemutatásra az Amerikai Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek