Starity

Will Smith és fia újra együtt dolgozik

2011. április 07. 13:01   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal egy sci-fiben láthatjuk újra a Karate kölyök sztárját, Jadent és apját. A 42 éves színész másodszor játszik együtt fiával.

hirdetés
Will Smith és fia újra együtt dolgozik

Will Smith büszke lehet gyermekeire, hiszen mindketten elindultak a sztárság felé. Fia a Karate Kölyök című filmmel meghódította a nézőket, míg lánya Willow, énekesnőként bontogatja szárnyait. Először a 2006-ban készített A Boldogság Nyomában című filmben láthattuk apát és fiát  együtt játszani.  Jaden karrierjét ez a mozi indította el, de azóta már több klipben is szerepelt, továbbá egy dalban is közreműködött.

Ezúttal egy sci-fi alkotásban kapott mellékszerepet  a fiatal fiú édesapja, Will Smith oldalán, ahol egy jövőbeli évezredben landolnak a Földön, és az elhagyott bolygón kénytelenek lesznek összefogni a túlélés érdekében. 

A filmet M. Night Shyamalan rendezte, aki korábban a Hatodik Érzék, vagy az Utolsó Léghajlító című film írója volt. A filmnek egyenlőre nem találták meg a megfelelő címet, de annyi bizonyos, hogy a Columbia Pictures stúdióban készül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek