Starity

Bukott angyal lesz Candice Swanepoel?

2011. április 07. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves dél-afrikai szupermodell pozíciója kétséges maradt a Victoria's Secret-nél, mert a cég vezetőit a divatipar azzal vádolja, hogy túlzottan sovány modelleket alkalmaznak.

hirdetés
Bukott angyal lesz Candice Swanepoel?

Az utóbbi hetekben ijesztően sok olyan hír keringett az interneten, melyben a 22 éves dél-afrikai lány súlyát bírálták. A dolgon senki nem lepődött meg, hiszen számos modell - köztük több Victoria's Secret Angyal is - esett áldozatul annak, hogy anorexiásnak nyilvánították őket (pl Alessandra Ambrosio, Chanel Iman). Eddig arról nem esett szó, hogy bármelyik lányt is leváltják a Victoria's Secret csapatából, ám pár napja Perez Hilton blogján felröppent az a hír, hogy a nőket ünneplő divatmárka elbocsátja a szépséges Candice Swanepoel-t túlzott soványsága miatt. 

A Victoria's Secret szóvivője az alábbiakat mondta:

"A márkának nem célja az anorexiás, beteg lányokat támogatása, mivel a nőies idomokat, szépséget ünnepeljük. Amennyiben Candice Swanepoel nem tud változtatni napi kalóriabevitelén, a Victoria's Secret nem kíván a továbbiakban együtt dolgozni vele".

A cég azzal indkolta elhatározását, hogy a vevők így nem tudnak azonosulni a reklámokban látott modellekkel. Köztudott, hogy ahhoz, hogy valaki  Victoria's Secret Angyal  legyen, nagyon szigorú kritériumoknak kell megfelelni. A cég jövendőbeli arcait főleg, a már Sports Illustrated-ben megjelent lányokból választják, majd a direktorok gondosan figyelnek arra, hogy a kiválasztott lány ne legyen se túl vékony, se túlsúlyos. A Victoria's Secret már  a kezdetekkor kifejtette, hogy nem kívánnak vékony szépségekkel együtt dolgozni, ezért is jelentett a divatszakmában olyan nagy áttörést, mikor a nőies Gisele Bündchen megnyitotta a  márka legelső divatbemutatóját.  

Reméljük Candice mihamarabb észhez tér, s a jövőben is Angyalként láthatjuk viszont!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek