Starity

A Gloriana újra kiadta aktuális dalát

2011. április 10. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gloriana aktuális kislemezdalából nemrég elkészült a remixes változat, amely a zenekar hivatalos weboldalára, illetve a YouTube-ra is felkerült.

hirdetés
A Gloriana újra kiadta aktuális dalát

A Gloriana új kislemeze, a Wanna Take You Home idén március 8-án látott napvilágot az Egyesült Államokban. A dal a Country Billboard 56. helyén nyitott, így a jó fogadtatásra való tekintettel elkészült a szerzemény új verziója, amely – bár nem sokban –  eltér az eredetitől. A remixes változat a Wanna Take You Home (Boot Knockin’ Remix) címet kapta, és megvásárolható a zenekar hivatalos weboldalán.

Az április 2-án megjelent új verzió a rajongói visszajelzések alapján úgy tűnik, tetszik az embereknek. Az pedig az együttes elismerésének tekinthető, hogy nemrég a Fehér Házban is felléphettek, ahol új dalaikat is előadhatták. Washingtoni látogatásukról pedig egy videót is feltöltöttek YouTube-csatornájukra.

Az új nagylemez egyelőre várat magára, a pontos megjelenési dátumról ugyanis még mindig nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek