Starity

Randy és Sara egy párt alkotnak a mozikban

2011. április 08. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hazárd megye lordjai: A kezdet című sikerfilm sztárja, Randy Wayne és az Aquamarine csillaga, Sara Paxton a Truth or Dare című alkotásban alakítanak majd egy párt.

hirdetés
Randy és Sara egy párt alkotnak a mozikban

2012-ben jelenik meg Randy Wayne és Sara Paxton közös alkotása, amiben a két színész egy párt alkot. A film a thriller kategóriában landol, a forgatásokot pedig várhatóan augusztusban kezdik Los Angelesben. Az alkotásban helyett kapott a Neighbours sorozat Stephanie McIntosh-a és a Tudorok sorozat Torrance Coombsja is.

Az alkotás magyar címe várhatóan az Igazság vagy merészség címet fogja majd viselni, Randy fogja alakítani Jack szerepét, míg Sara Katie bőrébe bújik, Torrance Dennis megformálója lesz, Stephanie pedig Casey Kass szerepét kapta.

Katie szerepét valójában Alexis Bledelnek szánták, viszont ő visszautasította, mivel sokkal jobb ajánlatott kapot egy horror filmben David Henrie és Tammin Sursok oldalán a Sleepaway Camp Reunion című alkotásban, ami 2011 októberben jelenik meg az Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek