Starity

VV4: Lacit kórházba szállították

2011. április 07. 16:04   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dr. Lázár Lászlót, a Való Világ 4 dokiját tegnap mentő vitte el a kis „lakásuktól”. Laci talán nem bírja a dzsungeléletet?

hirdetés
VV4: Lacit kórházba szállították

A VV4 dokija, Dr. Lázár László tegnap délelőtt jelentkezett a villa orvosánál, hogy végtagjai zsibbandank és mellkasa erősen szúr. A show orvosa  azonnal hívta a mentőket, majd kórházba szállították Lacit. Tegnap este tudta meg a sajtó, hogy mi is lehet a baja, ugyanis Lacinál semmiféle szervi rendellenességet nem találtak.

Az orvosok állítása szerint, idegi alapon következtek be a rosszullétek. A kórház fele menet Laci igen rosszul festett, még infúziót is adatak neki. A jó erőben lévő férfi a mentő kocsiban még beszélt is az orvosokkal és ő nyugtatgatta őket. Állítása szerint aznap megközelítőleg 4 liter folyadék ot megivott, de még mindig kívánta a vízet.

Félnapi kivizsgálás után kizárták a szívroham, a billentyűzavar és egyéb beteségek tüneteit. Mivel Lacinál semmi komoly tünetet nem találtak, ezért még az este folyamán visszaengedték a villába, aki azonban tekintettel a körülményekre, végül feladta a játékot és elhagyta a villát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek