Starity

A Blue tagjai levetkőztek

2011. április 07. 19:07   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda jelenleg a május elején megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválra készül, ám egy kis vetkőzés még belefért az idejükbe.

hirdetés
A Blue tagjai levetkőztek

A brit fiúbanda 2001-ben robbant be a köztudatba All Rise című dalukkal. 2005-ben azonban feloszlottak és szólóban próbáltak hasonló karriert csinálni maguknak, majd 2009-ben úgy döntöttek, hogy ismét együtt folytatják zenei pályafutásukat.

Jelenleg gőzerővel készülnek az Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol ők képviselik hazájukat, Nagy-Britanniát. Az utóbbi évek alapján azonban úgy tűnik, hogy ez a verseny nem a britek csillogásáról szól, ugyanis 2003 óta háromszor is ők foglalták el a nem éppen dicsőséges utolsó helyet:

  • 2003-ban pont nélkül,
  • 2008-ban 14 ponttal és
  • 2010-ben 10 ponttal zárták a versenyt.

Ezek tudatában talán már nem is olyan furcsa, hogy a fiúk igent mondtak a brit meleg-magazin felkérésére, hogy ádámkosztümben pózoljanak az újság belső oldalain. A Blue egyik tagja, Duncan James – aki nemrég vállalta fel biszexualitását – így nyilatkozott a magazinban való szereplésről: „Levetkőztünk az Attitude magazinnak, mint a McFly tagjai. Mindent levettünk. És elégedett vagyok a férfiasságommal.”

A magazinban szereplő képeket az érdeklődő fórumozók itt tekinthetik meg, valamint a fotózás során készült videót is megtekinthetik:

Talán így akarnak jobb helyezéshez jutni a versenyen? Erre a kérdésre csak a négy fiú tudja a választ, azt azonban május elején mi is megtudhatjuk, hogy sikerül-e nekik megtörni a britek évek óta tartó rossz szereplését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek