Starity

Jared Leto tisztelgett Kurt Cobain előtt

2011. április 07. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1994. április 5-én Kurt Cobaint holtan találták Seattle-i otthonában: fejlövés végzett vele. Az azóta is népszerű énekesről Jared Leto készített egy videót...

hirdetés
Jared Leto tisztelgett Kurt Cobain előtt

17 év telt el a Nirvana egykori frontemberének halála óta. Mint minden rajongója, ezt Jared Leto, a 30 Seconds to Mars énekese is nehezen viseli, ezért egy videóval tisztelgett Kurt Cobainnek azzal, hogy a bőrébe bújt.

Nem tudom elhinni, hogy ennyi idő eltelt. Hálás vagyok mindazért, amit adott. Nem biztos, hogy azt csinálnám, amit ma, ha ő nem lett volna. Megmutatta, hogy nem számít, kinek milyen képessége van, és arra emlékeztet, hogy az álmok valóra válhatnak. Kösz mindezért. Előszedtem egy rövid filmet, ami akkor készült, amikor hallottam, filmet forgatnak az életéről. Azért készült, hogy a karaktert és a lehetőségeket megnézzem. Soha nem küldtem el stúdiónak vagy bárki másnak, de úgy gondoltam, most megosztom...” – írta a népszerű énekes saját blogján.

A videóban Leto abszolút az énekes bőrébe bújt, és előadja a Pennyroyal Tea című számot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek