Starity

Randy Orton DVD-je ősszel jelenik meg

2011. április 08. 14:02   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A WWE csúcsragadozóját, Randy Ortont sok jelzővel lehet illetni ringen belül. Legtöbben a brutálisnak tituálják, ám néhányan pszichológiai esetet látnak a karakterében. Lássuk be, nem túlzás, aki ugyanis nyomon követi minden héten a Monday Night Raw műsorát, erről nyugodtan megbizonyosodhat.

hirdetés
Randy Orton DVD-je ősszel jelenik meg

A Viperának jelenleg CM Punkkal van konfliktusa, aki kijelentette, hogy soha nem hagyja, hogy Randy WWE-bajnok legyen. Ezt persze ő sem hagyta szó nélkül, közölte, hogy a 2008-as esetükből csak azt sajnálja, hogy nem rúgott nagyobbat a fejébe. Azóta pedig szisztematikusan, hétről hétre kiiktatta a Nexus tagjait.

A Nexus fejével, CM Punkkal a WrestleMania 27-en mérte össze az erejét. A Viperának nem volt könnyű dolga, ugyanis a WM előtt 1 héttel Punk csúnyán megtámadta, és figyelmeztette Ortont, hogy ne merje őt is fejbe rúgni. Úgy nyomatékosította szavait, hogy egy vassal a kezében, hatalmasast ütött a lábába, amitől össze is esett. A WrestleManián természetesen Punk a sérült lábát vette támadásba. Sokszor földre került Randy, mégsem adta fel, és egy igazán izgalmas mérkőzés végén egy hatalmas RKO-val legyőzte ellenfelét.

Mégis, erről a csupaizom 193 cm-es, 111 kg súlyt nyomó férfiról talán nem is gondolnánk, hogy mennyire szereti a családját. A Twitteréből kiderült, hogy nemcsak megszállott Dante Inferno-játékos, de kislányával, Alannaval is szeret játszani. Ha kell babázik, vagy épp teapartin vesz részt.

Üzeneteiből kiderült az is, hogy pár hónap múlva már kapható lesz DVD-je, ami a Randy Orton Experience címet fogja viselni. (Előreláthatólag szeptemberben.) A DVD-ben beszélni fog jóról, rosszról illetve a családjáról is. Feltűnik még felesége, Sam is egy interjúban és természetesen kislánya, Alanna is. A videó előzetese nemsokára látható lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek