Starity

VV Gigit nem zavarja Jerzy múltja

2011. április 08. 08:08   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ kiesője őszintén beszélt az őt és szerelmét érintő legkényesebb témákról is.

hirdetés
VV Gigit nem zavarja Jerzy múltja

Gigi gésa lett, a Tabu Tv pedig az átalakulás közben kérdezte őt a valódi való világról. „Mióta kijöttem, még levegőt sem kaptam, ezért Ti is csak smink közben tudtok velem kommunikálni: eléggé felfordult most az életem" – meséli a Való Világ Rácz testvérpárjának egyik tagja, aki nem csak a sok médiaszereplés, hanem a bentléte alatt napvilágot látott rengeteg negatív hír is bőven feladattal lát el. „Egyáltalán nem tagadom azt, ami történt velem, tehát nincs arról szó, hogy eltitkolnám a múltamat. Nagyon rosszul esett, hogy úgy lettem beállítva mint egy pornós és kurva. Szeretném, hogy ne legyen fogalomzavar az emberekben a fétisvideó és a pornózás közt" – mondja felháborodva a valóságshow-hős.

A kiesett Gigit az is zavarja, hogy az emberek Jerzy miatt folyamatosan támadják. „Azt mondják, hogy az érzéseim nem voltak őszinték vele kapcsolatban. Már kezd egy kicsit idegesíteni, hogy mindenkinek csak bizonygatnom kell, hogy szeretem őt, úgyhogy majd ha kijön és megvárom őt, akkor mindenki meglátja, hogy milyen érzéseim vannak valójában" – adta hírül az internetes sztártévé riportjában az RTL Klub sztárja, aki azért hozzátette, hogy csak idekint fog kiderülni, hogy együtt maradnak-e a meleg weboldalakon is maszturbáló kigyúrt fiúval.

„Megtudtam, hogy milyen oldalra kerültek fel ezek a videók. Pontosan tudtam, hogy mi előtt állt, amikor ezeket megcsinálta, milyen anyagi helyzetben volt és mire kellett neki a pénz, úgyhogy egyáltalán nem tudom elítélni. Ő elmondta ezt nekem, hozzá tartozik és így fogadom el őt" – osztotta meg a Tabu Tv riporterével VV Gigi.

Gigit a villalétről mindösszesen annyit mondott, hogy soha többé nem szeretne együtt lakni volt játékostársával, Évával. „Nagyon szétszórt, hisztis, trehány és nehéz vele együtt élni. Nem tud megváltozni... nem tudom, hogy hogy fog munkát találni az életben, mert ilyen hozzáállással nem lehet! Szerintem neki egy terápia kéne, hogy helyrerakja magát belül" – alkotott véleményt a Való Világ Évájáról Gigi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek