Starity

Világkörüli turnét tervez JLo

2011. április 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez eddig nagyon sok mindenben kipróbálta magát: lemezeket adott ki, filmeket forgatott, jelenleg pedig az American Idol zsűritagja. Állítása szerint itt az ideje egy világraszóló turnénak.

hirdetés
Világkörüli turnét tervez JLo

Jennifer Lopez egy magazinnak adott interjújában elárulta, a tehetségkutató műsor befejeztével szeretne világkörüli turnéra indulni, mivel itt az ideje, hogy a rajongók egy nagyszabású koncertsorozatot kapjanak.

„A rajongóim már régóta várnak erre. Életemben legalább egyszer szeretnék egy világkörüli turnét, s most úgy vélem, eljött az idő” – mondta Lopez a Daily Recordnak, majd hozzátette, mindig is a zene, valamint a karrier állt számára az első helyen. A családalapítás után azonban itt az idő a visszatérésre: „A zene még mindig az első szerelmem. Az új albumon már két éve dolgoztam. Alig várom, hogy megmutassam a világnak.”

Az énekesnőnek jelenleg nem kell aggódnia a karrierjét illetően, mivel az On the Floor elsöprő sikert aratott az Államokban és Angliában is, legújabb nagylemeze – Love? – pedig május 3-án debütál. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek