Starity

Miley Cyrus, a magamutogató

2011. április 08. 18:06   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus jó ideje szeretne kitörni a tinisztárimázs árnyékából, de kisérletezései eddig sosem úgy sülntek el, ahogy szerette volna. A botrányok és túl szexire sikerült videók után legújabban fehérneműben pózolva mutogatja, hogy ő már tényleg nem gyerek.

hirdetés
Miley Cyrus, a magamutogató

Az alig 18 éves sztárcsemete eddig sem tudta kezelni sikereit vagy sikertelenségeit megfelelően. Nem is olyan régen még gyereksztárként az egekben érezhette magát, de tinédzserként már korántsem aratott annyi babért. Ennek okán, hogy ne tűnjön el a köztudatból, hol pikáns képeket töltött fel magáról a közösségi oldalakra, hol pedig egyre vadabb bulikba keveredett.

Most azt szeretné bebizonyítani, hogy a kis Miley már felnőtt nő, ezért elvállalt és részt vett egy fehérneműs fotózáson. Hogy szülei ezt miként díjazták, egyelőre nem tudni, de az is kétséges, hogy a bugyis-melltartós fényképek hogyan lendítik előre a tinisztár énekesi vagy színészi karrierjét. De egy biztos, hogy ha komoly énekesnőként mégsem futna be Miley, a fehérneműmodell-pálya még előtte állhat.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek