Starity

Lily Collins lesz Hófehérke

2011. április 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Collins neve sokaknak talán csak édesapja, Phil Collins révén, vagy a Taylor Lautnerrel való kapcsolata miatt lehet ismerős, ám a színésznő most bizonyíthat.

hirdetés
Lily Collins lesz Hófehérke

Lily Collinsra osztotta a Relativity készülő produkciójában Hófehérke szerepét, így olyan nevekkel játszhat majd együtt, mint a herceget alakító  Armie Hammer, vagy a világsztár Julia Roberts – aki nem mellesleg a gonosz boszorkány bőrébe bújik majd.

„Ez nagyon furcsa. Még csak most tudtam meg, hogy én leszek Hófehérke. Amikor ma reggel felébredtem, még mindig meg kellett kérdeznem magamtól, hogy ez tényleg igaz? Tényleg én leszek Hófehérke? Ez egy álom beteljesülése. Ez egy klasszikus mese, amit modern köntösben mesélünk újra. De megtartjuk a jellemzőit, nem forgatjuk ki teljesen az egészet. Tarsemizáljuk. Egy teljesen új világot teremtünk az ő fantáziájából. A Hófehérke nekem mindig is az egyik kedvenc mesém volt, és szerintem mindenki szereti az ilyen meséket. Nagy megtiszteltetés, hogy játszhatok majd benne” – osztotta meg a nagyérdeművel Lily.

A Tarsem Singh által rendezett Lily-féle felújítás mellett készül egy másik produkció is, melyben Hófehérkét Kristen Stewart formálja majd meg. Lilyék a forgatásokat a tervek szerint májusban kezdik, s a bemutató 2012. június vége lesz, ami azért is érdekes, mert a konkurens filmet csak 2012 decemberében mutatják be a jelenlegi tervek szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek