Starity

Robert Pattinson paparazzóverésről álmodozik

2011. április 08. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja legutóbbi interjújában elárulta, legszívesebben megverne néhány szemtelen lesifotóst.

hirdetés
Robert Pattinson paparazzóverésről álmodozik

Furcsa titkot árult el az Elle magazinnak a Remember Me sztárja. Robert ugyanis néha arról fantáziál, hogy orrba vágja, megüti, vagy megveri a körülötte legyeskedő, szemtelen lesifotósokat.

A 24 éves színész állítása szerint hamar be tud pöccenni, különösen a tolakodó fotósok miatt: „Tudod, van, amikor nagyon rossz napom van, és nem mondhatod el, mert akkor jönnek a találgatások meg a pletykák. És amikor mindenhol állnak a lesifotósok, elképzelem, hogy az egyik odajön, én pedig a szart is kiverem belőle.”

Robert azt is elárulta, hogy a fotósoknak hála, kikapcsolódnia sem lehet, mivel mindenütt ott vannak. „Amikor Velencében voltunk, egyetlen normális fotót sem tudtam csinálni, mert előttem volt egy tucat pasas. Ezt a részt szívesen kihagynám a rivaldafényből...”

A színész azonban nem sok pihenésre számíthat, hiszen legközelebb az Oscar-díjas Reese Witherspoon társaságában láthatjuk, a Vizet az elefántnak című romantikus drámában, melynek premierje május 5-én lesz – így ismét lesifotósok hada várja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek