Starity

Doutzen Kroes színésznő lesz

2011. április 09. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szintén Victoria's Secrettől avanzsált Rosie Huntington-Whiteley után a holland szupermodell kapta meg a lehetőséget arra, hogy színésznőként is bemutatkozhasson.

hirdetés
Doutzen Kroes színésznő lesz

A film rendezője, Reinout Oerleman a csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be, hogy legújabb, november 24-én a mozikba kerülő filmjéhez Doutzen Kroest, a világhírű holland szupermodellt kérte fel az egyik főszerepre. A modell mellett a főbb karaktereket Robert de Hoog illetve Jan Decleir fogja alakítani.

A produkció történetéről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 1596 telén játszódik, s egy akció-szerelmi drámába vezet el minket: Robert de Hoog, egy fiatal katonát alakít, aki naplót vezet borzalmas tapasztalatairól, miközben a tábornokuk (Jan Decleir) lányába beleszeret (Doutzen Kroes).

A jeleneteket Grönlandon, Hollandiában és Belgiumban veszik fel, valamint ez lesz az első 3D-ben elkészülő holland mozifilm is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek