Starity

Janicsák Vecával énekel majd duettet Ákos

2011. április 09. 07:07   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dalszerzőnek óriási örömet jelent, hogy az általa gyönyörű nőnek titulált Janicsák Vecával léphet színpadra.

hirdetés
Janicsák Vecával énekel majd duettet Ákos

Ákos legutóbb hét éve adott olyan nagyszabású koncertet, mint idén fog. Az énekes-előadóművész a minap sajtótájékozatón jelentette be, hogy gigakoncertjén az X-Faktor egyik sztárja, Janicsák Veca is mikrofont ragad: egy duettet énekelnek majd együtt. „A katona imája című platinalemezes és Fonogram-díjas albumunkat május 14-én mutatjuk be az Arénában. Óriási felkészülés előzi meg ezt az előadást, nemcsak műszaki, technikai, hanem érzelmi értelemben is. Csaknem harminc dalt fogunk játszani az előadáson, és az egyikben fogok duettet énekelni Vecával” – meséli a tabutv.hu riporterének Kovács Ákos.

„Azért választottam Vecát, mert bár én nem vagyok tévénéző, a gyermekeim végigszurkolták ezt a tehetségkutatónak is mondott műsort, és Vecának szurkoltak. Amikor már a reggeliző asztalnál harmincadszorra hallottam Anna lányomtól, hogy Neki szurkol, akkor megnéztem, hogy mit is tud. Nekem már a dalválasztásból is lejött, hogy ez a lány egy kicsit mást akar ettől a televíziós versenytől, mint a többiek, úgyhogy ezután többször is találkoztunk” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Ákos, aki kiváló énekesnek és gyönyörű nőnek tartja az X-Faktor sztárját.

A felkérés óta Janicsák Vecával is madarat lehetne fogatni. „Nagyon boldog vagyok, hogy pont Ákos gyerekei láttak meg... Ez most pont egy olyan lehetőség számomra, ami engem is felrepíthet és talán majd még a jövőben is közös munkákat hozhat Ákossal” – adta hírül az internetes sztártévé felvételén Veca, aki nem gondolta volna, hogy ilyen rövid időn belül ismét az Aréna színpadán állhat.

„Nemcsak én, a zenekar, a színpadi személyzet, hanem az egész műszak is most hét év után nagyon szeretne bizonyítani. Csaknem egy éve tartanak az előkészületek, az állandó tervezés és a heti stábmegbeszélések, ezért elképesztően nagyformátumú előadásra számítunk!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kovács Ákos.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek