Starity

Jude Law Rod Stewart lányával kavar

2010. június 03. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már többször is felröppent hír, miszerint Jude Law Kimberly Stewarttal, Rod Stewart lányával kavar, ám a dolog csak szombat estétől vált nyílt titokká.

hirdetés
Jude Law Rod Stewart lányával kavar

A nagy nőfaló Jude - aki már ejtette Sienna Millert valamint Sadie Frostot is - új barátnőt szemelt ki magának, mégpedig a valóságshow-sztár és modell Kimberly Stewartot, aki nem mellesleg a híres Rod Stewart lánya.

A THE SUN! Magazin egyik fotósa éppen a 195 Nightclub VIP részlegén járt (Epping, Essex), mikor lencsevégre kapta a párt.

"Nem hittünka szemünknek, mikor megláttuk, hogy Kimberly Stewart Jude Law-t, szupersztárt csókolgatja! Nem különösebben zavartatták magukat - mindenki őket bámulta, de a hangulat csak forrósodott." - meséli az egyik szemtanú.

Az egyik, 195 Nightclub-ban dolgozó lány pedig így nyilatkozott: "Jude Law az első szupersztár, aki belépett a klubunkba. A leghíresebb ember, aki nálunk jár az Michael Greco az EastEndersből. Ide csak kezdő modellek, valamint C-kategóriás színésznőcskék járnak iszogatni. Álmunkban sem gondoltuk, hogy ide egyszer egy olyan szupersztár fog belépni, mint Jude Law, ráadásul a botrányhősnő Kimberly Stewarttal kézenfogva! Kimberly nagyon peches a szerelemben, éppen egy olyan fickóra van szüksége, mint Jude!"- mondja a lány.

Kimberly pár évig Calum Besttel (Lindsay Lohan egyik exével) járt, valamint a Kings of Leon frontemberével, Caleb Followilllell volt pár hónapig együtt. Jude hivatalosan 2006 óta - mióta különváltak Sienna Millertől - facér, ám mindig randizgatott lányokkal.

Vajon mennyire lesz tartós az új románc? Hiszen eddig úgy tűnt, Jude és Sienna végül újból egymásra találnak. S mit fog ehhez szólni Kim apja, Rod Stewart?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek