Starity

Shahid Kapoor meghódítja Angliát

2011. április 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az indiai színész készen áll arra, hogy újabb rajongókat hódítson meg színészeti tudásával, hiszen legújabb filmjét az Egyesült Királyságban forgatják, és minden bizonnyal ott is bemutatják.

hirdetés
Shahid Kapoor meghódítja Angliát

Shahid Kapoor igazi belevaló indiai színész, és ezt már több alkalommal is bebizonyította rajongóinak. Most készen áll arra is, hogy az Egyesült Királyságot is meghódítsa, hiszen legújabb filmjét ott forgatják, és minden bizonnyal be is mutatják az ottani mozik.

Shahid legújabb filmje a romantikus kategóriában fog landolni olyan színészekkel ez élen, mint Sonam Kapoor, valamint a skót színész, Callum Fuller is kiveszi a részét a munkából. Az alkotást 2010-ben kezdték el forgatni, és mindel bizonnyal a 2011-es év végen már a mozikban is láthatják a brit rajongók az indiai színészt.

Jelenleg nem sok információt lehet tudni a filmről, de annyi biztos, hogy a címe Mausam lesz. A rendező és forgatőkönyvíró Pankaj Kapur. Az alkotást a Cinergy Pictures stúdió készíti, illetve a Vistaar Religare Film Fund is részt vesz a forgatáson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek