Starity

Britney Spears ismét filmezne

2011. április 10. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő – botrányai óta – inkább a zenei karrierjét építgeti, ám most a tervei között szerepel a filmezés is.

hirdetés
Britney Spears ismét filmezne

Britney Spears botrányai óta úgy tűnik, teljesen jól van már, hiszen nemrég – március 25-én – megjelent legújabb nagylemeze, a Femme Fatale, illetve a kislemezeivel – az albumot beharangozó Hold It Aganist Me-vel és a Till The World Endsszel – is sikert sikerre halmoz. Úgy tűnik, visszatért az énekesőbe a maximalizmus is, hiszen most a színészet felé kacsintgat.

„Britney a harminc felé közeledve nagyon szem előtt tartja, hogy művészként egyre jobban fejlődjön. A zene mindig az élete része lesz, de színészkedni is imád, főleg a vígjátékokat szereti. Jelenleg is vannak nála forgatókönyvek. Az egyik például egy popsztárparódia, a másik pedig komolyabb, egy akciófilm” – magyarázta egy ismerős, aki szerint a híresség folyton forgatókönyveket olvas, hogy kiválaszthassa a neki legjobban tetsző szerepet.

Spears kisasszony már megcsillogtathatta színészi képességeit a 2002-es Austin Powers – Aranyszerszámban, majd az Álmok Útjánban, illetve az Így Jártam Anyátokkal és a Glee című sorozatokban egy-egy epizódszerepet kapott. Nos, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy kap-e lehetőséget a vásznon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek