Starity

Nikki Reed és Paul McDonald egy pár?

2011. április 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Reed, a The Twilight Saga egyik főszereplője, és Paul McDonald, az American Idol döntőse kölcsönösen odáig vannak egymásért, s csak idő kérdése lehet kapcsolatuk.

hirdetés
Nikki Reed és Paul McDonald egy pár?

Nikki és Paul a Red Riding Hood márciusi premierjén találkoztak, ahol kiderült, hogy mindketten tisztelik és csodálják egymást. Nikki szégyenlősen csak ennyit mondott Paulnak: „Csodálatos vagy, uhh, pirulok, azt hiszem, mennem kellene.” Ezt Paul megköszönte, majd megölelték egymást. Ennyi volt a nyilvános történés, ám a kulisszák mögött még elcsevegtek, s ki tudja mi történt ezenkívül.

Nikki tavaly júniusban szakított Paris Latsis örökössel egyévnyi együttjárás után, s akkor kijelentette, hogy nem szeretne hosszútávú kapcsolatot, hiszen saját magára, illetve karrierjére szeretne koncentrálni. Azóta a magánéletéről nem lehetett hallani. Reméljük, most rátalált a boldogság a dalospacsirta személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek