Starity

Thalía az ¡Hola! magazin címlapján

2011. április 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói énekesnő nemcsak terhességéről beszélt az ¡Hola! México április 13-ai számának adott interjújában, hanem még a miami Palm Beachen található luxusvillájába is beengedte a stábot.

hirdetés
Thalía az ¡Hola! magazin címlapján

A második gyermekével várandós gyönyörű énekesnő boldogabb mint valaha, mint az kiderült a mexikói ¡Hola! magazinnak adott exkluzív interjúból, mely az április 13-ai számban olvasható.

„Kétszeresen is áldottnak érzem magam, mert e baba érkezése, azonkívül, hogy ajándék, azt jelenti, hogy képes voltam visszanyerni az egészségemet” – mondta boldogan az énekesnő, aki több mint két év alatt tudott teljesen felépülni egy baktérium okozta furcsa betegségből, a Lyme-kórból.

A hetedik hónapban lévő sztárkismama arról is beszámolt a magazinnak, hogy az örömhírt legelőször férjével és az édesanyjával osztotta meg, de egészen az ötödik hónapig nem merte elárulni, mert aggódott, nehogy történjen valami. Az orvosok ugyanis komoly döntés elé állították: vagy háromféle antibiotikumot kell szednie a terhessége alatt a visszaesés megelőzésére, vagy saját felelősségére lemond a gyógyszerekről. Thalía az utóbbit választotta, mert bízik abban, hogy az egészséges táplálkozással és életmóddal e makacs betegség visszatérése megakadályozható.

Az énekesnő elmondta, mivel ez a második terhessége, egyáltalán nem fél, hiszen már tudja, mivel jár ez az állapot, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ez a terhesség teljesen más, mint az előző: a baba ugyanis egyfolytában „táncol” és mozgolódik.

A gyermek nemét változatlanul meglepetésnek szeretné, s arra a kérdésre, milyen nemű jövevényt szeretne, a következőt felelte: „Egyrészt kisfiút, hogy egy másféle élményt is megtapasztaljak, ugyanakkor már minden megvan egy kislányra, amit Sabrinától örökölne. A férjem az ő részéről kislányt szeretne, viszont azt mondja nekem, úgy érzi, hogy kisfiú lesz” – osztotta meg az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy bár elég nehéz teherbe esni, legalább még egy gyermeket szeretne: „Mindig azt kérdezem magamtól, miért nem kezdtem akkor gyermekeket vállalni, amikor megházasodtam. Így már lenne legalább négy, és én mást csinálnék! – mondja nevetve. – De hát a dolgok valamiért történnek. Tudom, hogy nehéz dolog a terhesség, de igen, szeretnék legalább még egy gyereket” – zárta.

Az interjúhoz készült további képek megtekinthetőek a NuestraThalía.com weboldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek