Starity

Reese Witherspoon imádta a jelmezeit

2011. április 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese Witherspoon nemrégiben elárulta, hogy a Vizet az elefántnak című filmje forgatásán viselt jelmezeit imádta.

hirdetés
Reese Witherspoon imádta a jelmezeit

A Dr. Szöszi-filmek sztárjáról köztudott, hogy nem szeret lenge öltözetben lejteni a vásznon; általában, ha a jelenete megkívánja, akkor vagy kierőszakolja a plusztextilt, vagy testdublőrt alkalmaz, ám elmondása szerint a Vizet az elefántnak forgatásán egyikre sem volt szüksége.

Az általa megformált cirkuszi művésznő, Marlena szinte mindig csak egy tornadresszben volt, ám Reese-t lenyűgözték ezek a ruhák, így örömmel viselte őket: „Tudatos harcot vívok, hogy ne kelljen egy filmemben sem fürdőruhában mutatkoznom, ebben a filmben viszont szinte állandóan egy szál tornadresszben vagyok. Nagy hatással volt rám, hogy a jelmezeket Jacqueline West tervezte, és gyönyörűek voltak. Ez egy más kor volt, itt még szépnek tartották, ha egy nőnek gömbölyded idomai vannak, és a nők szerették kihangsúlyozni a formákat. Így a jelmezek egytől egyig nőiesek, és fantasztikusan szépek.”

Reese Witherspoont a magyar filmkedvelők is hamarosan megcsodálhatják majd ebben a dresszben, ugyanis a film hazai premierje május 5-én lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek