Starity

Catherine Siachoque új szerepben

2011. április 09. 22:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szép színésznő 2010-ben szerepelt a ¿Dónde está Elisa? című sorozatban, ami a Telemundo legsikeresebb sorozata volt, idén pedig újra forgat.

hirdetés
Catherine Siachoque új szerepben

Nemrég szóba került, hogy a Televisa egyik új sorozatában a Dos hogaresben játszik majd főszerepet. Ez viszont most már biztos, hogy nem így lesz, bár a producer, Emilio Larrosa a női főszerepre egy külföldi színésznőt akart megszerezni, és Cathy esélyes is volt a szerepre, ő mégis a Telemundonál maradt.

Az új projekt a La familia de al lado címet viseli, és a szereplők között olyan nevek is vannak, mint a Bosszú álarcából imsert Ximena Duque és Gabriel Porras, akit még az Elisa nyomában című sorozatban is láthatott a magyar közönség.

Továbbá a főszereplők között ott van Cathy férje, Miguel Varoni is, így alkalmuk lesz újra együtt szerepelni. Sőt, mi több, a hírek szerint a sorozatban is egy párt fognak alakítani.   

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek