Starity

Sean Bean: „Mel Gibson jó ember!”

2011. április 10. 12:12   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sean Bean, a népszerű brit színész a napokban Los Angelesben járt átutazóban, és nagyon pozitívan nyilatkozott a mostanában a magánélete miatt nem túl nagy népszerűségnek örvendő színésztársáról, Mel Gibsonról.

hirdetés
Sean Bean: „Mel Gibson jó ember!”

Sean Bean brit születésű színész, akinek legújabb nagyszabású produkciója, a Trónok Harca ebben a hónapban debütál az HBO-n. Bevallása szerint nagy rajongója Mel Gibson munkásságának, és biztos benne, hogy nemes szív lakozik a mostanában leginkább viharos magánéletéről ismert színész-filmrendezőben.

Az emberek pletykálnak ezt-azt, de Mel Gibson jó ember. Mindig is az volt
– mondta az 51 éves színész legutóbbi Los Angelesi látogatása során. – Hosszú élete volt, és mindig azon dolgozott, hogy összegyűjtse a pénzt, és aztán létrehozhassa ezeket a csodálatos dolgokat. Még azok is, akik nem szeretik őt, kénytelenek elismerni, hogy brilliáns.”

Sean Bean, aki legtöbbször durva, goromba karaktereket kénytelen eljátszani külseje miatt, maga is megélt pár dolgot az élete során. Négy házasságából négy végződött válással, így sejthető, hogy a sajtó  és a közszáj nem volt kegyes hozzá ebben a témában.

Sean szerint Gibson az 1994-ben Oscar-díjat nyert a Rettenthetetlen című filmmel, valamint a 2004-ben oly sok vitát kiváltó Passióval megmutatta mindenkinek, hogy kora egyik legremekebb színésze és filmrendezője.

„A Passió olyan erőteljes alkotás volt, amely elérte, hogy az egyház és a felekezetek mind azt mondják: »Szép munka volt, Mel!« Csodás erre gondolni is! Nem szeretik őt mostanában, tudom, de akkor is azt mondom, hogy ő egy jó ember.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek