Starity

Katy Perryt saját anyja járatná le

2011. április 10. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry anyja a minap bejelentette, hogy életrajzi könyvet akar piacra dobni – nem is akármilyen hangvételűt.

hirdetés
Katy Perryt saját anyja járatná le

Lázas izgalom járja be a netes magazinokat: Katy mamája is leleplező életrajzi könyvet aka. A tervezett műre nagy az érdeklődés, ugyanis drámai hangvételt ígért a nő. A témája pedig az lesz, hogyan formálta át a sátán hatalma – a zene –  a kicsi Katyt, aki egykor istenfélő, keresztény, hithű ember volt – napjainkban pedig leszbikusszámot énekel, meztelenkedik, házassága előtt paráználkodik, és expasija (Travis McCoy) egy drogos.

Így nem meglepő, hogy a média ki van éhezve a lelkész szavaira, de egyes magazinok nem értik, hogy egy anya hogy tudja eladni gyermekét pár piszkos dollárért. Ez a fajta viselkedés túlmutat a hétköznapi áruláson – így nem viselkedhet egy szülő. 

Természetesen a poptörténelemben nem Katy lenne az első eset, több szülő is elsírta bánatát könyv formájában: Britney Spears, Eminem és Kerry Katona mamája is hasonlóan „jó fej” volt. Illetve ne említsük Lindsay Lohant, akinek az apja diktafonra vette a beszélgetésüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek