Starity

Robert Sheehan kiszáll

2011. április 10. 19:07   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Misfits sorozatban nagy változás áll be a harmadik évadban, Robert Sheehan otthagyta a sorozatot.

hirdetés
Robert Sheehan kiszáll

A Kapow! Comic Con találkozón a sorozat vezető producere, Perta Fried mondta ki, hogy Robert Sheehan és vele együtt karaktere, Nathan nem szerepel majd a harmadik évadban, helyette egy Rudy nevű új karakter tűnik majd fel. A Misfits alkotói azt is elmondták, hogy készítenek egy rövidfilmet arról, hogyan távozik Nathan, és miként kerül képbe Rudy. A szereplőválogatás jelenleg is folyik.

A hírről a jelen lévő újságírók és rajongók a Twitteren tájékoztatták az embereket, akik nem akarták elhinni, hogy ez igaz. Villámgyorsan terjedt szét a világhálón, hiszen Nathan húzókarakter volt a sorozatban, és sokan vannak, akik miatta nézték a műsort.

Már Lauren Socha, a Kellyt alakító színésznő is megerősítette a Twitteren a hírt, miszerint Robert távozik a sorozatból. Lauren és színésztársai, Iwan Rheon, Antonia Thomas és Nathan Stewart-Jarrett maradnak a sorozatnál, és készülődnek a heteken belül kezdődő forgatásokra. A színészek ugyan szomorúak, hogy búcsút vesznek Roberttől, ám izgatottak az új szereplő miatt. A következő évad ősszel kerül adásba Angliában, ezúttal nyolc új résszel térnek vissza. 

Természetesen Robert körül sem áll le az élet: új filmje, a Killing Bono nemrég debütált a brit mozikba, a Boszorkányvadászat című filmjét pedig nálunk is vetítették januárban. Valamint idén még két további film várható, melyben szerepelni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek