Starity

Jennifer Garner ismét a Neutrogena arca lett

2011. április 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő 2011-ben is a Neutrogena arca lesz, mint ez már korábban is megtörtént. Most azonban az Egyesült Államok helyett Anglia a célpont.

hirdetés
Jennifer Garner ismét a Neutrogena arca lett

A Neutrogena nevű szépségipari termékekkel foglalkozó cég 2011-ben Jennifer Garnert választotta legújabb terméke promótálásának céljából. A Multi-Defence nevet viselő napibőrápoló-csomag tartalmaz nappali, éjszakai termékeket, valamint bőrradírt is.

Jennifer különösen örül annak, hogy az Egyesült Államok után az Egyesült Királyságot veszik célba, és nagykövetként fog Londonba utazni.

„Annyira izgatott vagyok a kampány miatt. Évekkel ezelőtt már voltam a cég nagykövete, de most először vagyok Angliáé. A családom gyermekkorom óta Neutrogenát használ, így nem is volt véletlen, hogy elfogadtam a felkérést” – nyilatkozta a színésznő a sajtókonferencián.

A cég bőven ellátja a hírességeket munkával, hiszen januárban választották meg Kristen Bellt az egyik termék promótálására, de rajta kívül olyan neveket használtak a reklámokhoz, mint Vanessa Hudgens vagy Kristin Kreuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek