Starity

Év végére várható Mandy Moore új albuma

2011. április 10. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mandy Moore nemrég jótékonysági rendezvényen adott interjút Greg Rose-nak.

hirdetés
Év végére várható Mandy Moore új albuma

Még március 15-én került megrendezésre a Virgin Mobile Canada jótékonysági eseménye, mely azt a célt szolgálta, hogy legyen Love gomb a Facebookon. Ezen esemény egyik fő támogatója Mandy Moore is, akivel a házigazda, Greg Rose egy interjút is készített, mely most már az interneten is olvasható.

A kérdések főként a szeretetről szóltak, így megtudhattuk, mi az első dolog, ami az eszébe jut gyönyörű énekes-színésznőnek, ha a szeretetre gondol: „Szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet. A családom, a férjem és a négy állatunk, ők az elsők, akik az eszembe jutnak.”

Ezenkívül Greg feltette a nagy kérdést: vajon a színész-, vagy a zenészélet áll közelebb Mandy szívéhez? Mandy erre egyértelmű választ adott: „Semmi sem helyettesítheti a zenét a szívemben, mindenképpen övé az első hely, ha választanom kell. [...] Jelenleg új lemezen dolgozom, úgyhogy ez az a kalap, amit most viselek, amire most koncentrálok” – mondta.

Ha mindez nem lenne elég, a zene témánál maradva Mandy mesélt egy kicsit új, hetedik stúdióalbumával kapcsolatban: „Szerintem a következő album mindenképpen az előző stílusvonalát fogja követni. Valószínűleg egy kicsit 70-es évekbeli stílusú lesz. [...] Azt mondanám, hogy röviddel év vége előtt kint lesz” – árulta el.

A tökéletes hanggal megáldott énekes-színésznő  egyébként a mai nap folyamán ünnepli 27. születésnapját. Boldog születésnapot, Mandy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek