Starity

Visszatérnek a szuperhősök

2011. április 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz, hogy az Amerika kapitány ez év közepén jelenik meg, de a Marvel stúdió nem tudott várni, így már el is kezdték forgatni A bosszú angyalai című filmet.

hirdetés
Visszatérnek a szuperhősök

Amerika Kapitány, Vasember és Thor – ez csak három azon szuperhősök közül, akik biztosan szerepelnek a filmvásznon a 2012-ben megjelenő A bosszúállók című filmben.

Ám egy női szereplő is csatlakozik az alkotáshoz, és nem másról van szó, mint a bájos Scarlett Johanssonról, aki Black Widow karakterét formálja meg. Scarlett mellett olyan színészek veszik ki részüket a forgatásban, mint Cobie Smulders, Samuel L. Jackson vagy a már jól ismert Mark Ruffalo.

A főszereplői pedig a Fantasztikus négyes filmekből ismert Chris Evans, a Vasemberből ismert Robert Downey Jr., az ausztrál színész, Chris Hemsworth és Scarlett Johansson. A filmet New Yorkban kezdték el forgatni, és várhatóan 2012. május 4-én debütál az amerikai mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek