Starity

Oliver James visszatér

2011. április 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az brit színész mostanság nem tartozott a legfelkapottabb sztárok közé. Ez viszont hamarosan lehet, hogy megváltozik, hiszen újabb főszerepet kaparintott meg.

hirdetés
Oliver James visszatér

Pontosan két év telt el, mióta utoljára láttuk Oliver Jamest filmben alakítani. Most viszont fordult a kocka, hiszen újabb főszerepre tett szert a brit színész, amellyel próbál újabb rajongókat meghódítani.

Oliver Gallen szerepét kapta a hamarosan megjelenő alkotásban, a Black Fosrestben, partnere pedig a gyönyörűséges Tinsel Korey, akit legtöbben az Alkonyat: Újhold és a Napfogyatkozás filmekből ismerhetnek.

Az alkotást már márciusban elkezdték forgatni, és várhatóan az év végére már az amerikai mozik birtokában lesz. A sci-fi műfajban kap helyett, és azt mind tudjuk, hogy ez szokatlan szerep lesz Oliver részéről, mivel eddig a brit színészt legtöbbször romantikus, zenés vagy éppen vígjátékalkotásokban láthattuk szerepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek