Starity

Eva Longoria elsírta magát

2011. április 12. 15:03   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő Piers Morgan műsorában vendégeskedett a CNN-en hétfő este. Amikor volt férjéről kérdezte a műsorvezető, összetört.

hirdetés
Eva Longoria elsírta magát

Eleinte csak a szakácskönyvről volt szó, de aztán a műsorvezető úgy döntött, kicsit rátér magánéletére is. Eva ezen meg is lepődött egy kicsit, de öszeszedte magát, és némi habozás után elszánta magát a válaszra.

„Az én családomban a házasságot valóban szent dolognak tekintik, a válás pedig egyenesen elképzelhetetlen. Sokszor mondtuk nevetve: inkább megölöm, de el nem válok” – mondta, majd elérzékenyült.

Mivel először beszélt a válásáról nyílvánosan, ezért érthető, hogy nem könnyű neki, de még maga is meglepődött.

„Összetörte a szívemet... elnézést, ha elérzékenyülök, most beszélek erről először… Nagy csalódás volt, hiszen engem Parkernénak hívtak, és azonosultam is ezzel a személlyel. Így hát, amikor ezt a nevet elvesztettem, felmerült a kérdés bennem: ki is vagyok én valójában? Mindenki arra biztat, gyűlöljem a volt férjemet, hogy kitörölhessem az emlékét, de képtelen vagyok rá. Csak a legjobbat kívánom neki” – zárta le a témát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek