Starity

Karl Lagerfeld újra a Coca Colának tervezett

2011. április 13. 22:10   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dizájner már egyszer tervezett a Coca Colának, ám most újra eljött az idő, hogy nevét és tehetségét adja a márkának.

hirdetés
Karl Lagerfeld újra a Coca Colának tervezett

Büszke lehet magára a Coca Cola, hiszen már rengeteg híres divattervezővel dolgozott együtt. Most egy kedves ismerősük, Karl Lagerfeld adta újra nevét az üdítőitalok népszerűsítésére, természetesen a Diet Coke-hoz.

A divat királyát szép emlékek fűzik a márkához, ugyanis 2001 óta sikerült 40 kilót fogynia a diétás kólának, illetve a párolt zöldségeknek köszönhetően. A Chanel házmestere három dizájnos üvegcsével örvendeztette meg a nagyközönséget, a kampányban pedig három kedvenc modellje, Coco Rocha, Jeneil Williams és Heidi Mount szerepel. 

Azonban nem Karl az egyetlen, aki már tervezett a cégnek. Az elmúlt időben  olyan neves divatcsászárok és divatházak adták nevüket a Coca Cola Lighthoz és a Diet Coke-hoz, mint Roberto Cavalli, Alberta Ferretti, Anna Molinari, Veronica Etro, Silvia Venturini, Consuelo Castiglioni, Angela Missoni, Rossella Jardini, Donatella Versace, Zac Posen, Manolo Blahnik vagy a magyar USE unused csapata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek