Starity

Justin Bieber hasonmása — egy lány

2011. április 13. 10:10   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok rajongó is összetéveszti Danit kedvencükkel, a kanadai tinisztárral, Justin Bieberrel.

hirdetés
Justin Bieber hasonmása — egy lány

A videó megtekintése után a legtöbben arra gondoltak, hogy biztosan egy megrendezett átverésről van szó. Ellenben Dani Shay azt nyilatkozta, hogy ő már akkor így nézett ki, amikor Justin Bieberről még senki sem hallott. „Évek óta ilyen a frizurám, és az arcom mindig is ilyen volt” mesélte.

Eleinte arra lett figyelmes, hogy ismeretlen emberek szerettek volna vele közös fényképeket készíteni, és egyre több autogramot is próbáltak kérni tőle. Elmondása szerint mostanra már megszokta, hogy a Bieber-rajongók időről időre lerohanják a nyilvános helyeken. Saját magáról még annyit árult el, hogy ő egy leszbikus, aki úgy néz ki, mint Justin Bieber, de a saját módján egészen más”.

Dani mostanában saját dalain dolgozik, és hamarosan a saját weboldala is elérhető lesz. Első hivatalos videója pedig Holding on címmel már a zenei csatornákon és a videómegosztó portálokon is elérhető.

Az elmúlt idők hatására Dani Shay készített egy kis paródiát is mindenki kedvenc(?) Justinkájáról, melyet itt tekinthetnek meg az érdeklődők.

 
"What The Hell" (Baby - Justin Bieber Parody)

Aki arra is kiváncsi, hogy az énekesnő milyen saját dalokat játszik, itt kaphat egy kis ízelítőt. A videómegosztó portálokon pedig még több videó elérhető.


The Ebb, The Flow

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek