Starity

Jennifer Lopez karrierje csúcsán

2011. április 12. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez az év legnagyobb visszatérője. Aktuális dala, az On the Floor világvezető sláger lett.

hirdetés
Jennifer Lopez karrierje csúcsán

Már 12 éve annak, hogy Jennifer Lopez kiadta első albumát, On the 6-et, de ekkora sikereket még soha sem könyvelhetett el, mint most.

Ki gondolta volna, hogy a 2011-es év JLo visszatérésétől lesz hangos? Habár tavaly a latin díva próbálkozott énekesi karrierjének újbóli beindításával, sajnos ez nem sikerült neki, ugyanis egykori kiadója hirtelen szerződést bontott vele, így Love? című albumát nem tudta megjelentetni. Szerencséjére a Def Jam Records tárt karokkal fogadta őt, majd újra belevetette magát a slágergyártásba. Idén helyet kapott az American Idol zsűrijében is, amely csak nagyobb lökést adott visszatérésének.

Aktuális, On the Floor című kislemeze uralja a slágerlistákat, ráadásul ezen a héten világvezetővé vált: 17 országban lett number one.

Az utánpótlás pedig hamarosan érkezik, ugyanis az I'm Into You már letölthető az iTunesról, a hozzákészült kisfilm pedig már a vágószobában van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek