Starity

Jerzy 2 óra alatt 50 ezret keresett testével

2011. április 13. 16:04   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egykori megrendelői elégedettek voltak Jerzyvel. A Való Világ szépfiúja eddig sem tagadta, hogy a villalét előtt vetkőzéssel kereste a napi betevőt. Arról viszont nem beszélt, hogy mennyire volt sikeres mint chip and dale táncos.

hirdetés
Jerzy 2 óra alatt 50 ezret keresett testével

„Két évvel ezelőtt egy lánybúcsú alkalmával találkoztam Jerzyvel. A kolléganőm kért meg arra, hogy én is részt vegyek a chip and dale show-n, és néhány fotóval örökítsem meg számára az eseményt. Férfiként életemben először láttam ilyen műsort, de megmondom őszintén, hogy nagyon profi előadás volt. Jerzy egy közel két óra hosszú műsorral készült, és a lányok minden kérését teljesítette” – mesélte a Blikknek Miklós, a chip and dale fiú egyik megrendelője, aki meglepően kevésnek találta az összeget, amit Jerzy a produkcióért kért.

„Ha jól emlékszem, ötvenezer forint körüli összeg volt a tarifa, amiért cserébe elég hosszan vetkőzött. Ráadásul mindent ledobott magáról, de úgy beszéltük meg, hogy teljesen meztelenül nem csinálok róla képet” –fűzte hozzá Miklós, aki még azt is elárulta, hogy Jerzy egyéb extrákat is vállalt a vetkőzés mellett.


Fotók: Blikk.hu

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek