Starity

Családlátogatás a Hősöknél

2011. április 13. 21:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hösök formáció két tagja, Eckü és Mentha bepillantást engedtek az Offline TV-nek hétköznapjaikba.

hirdetés
Családlátogatás a Hősöknél

Az Offline Magazin legújabb webshotos anyaga a Hősök formáció két tagjának, Eckünek és Menthának a privát életébe enged bepillantást. A két srácot Veszprémben látogatták meg, ahol a fiúk megmutatták, hol nőttek fel, és milyenek a hétköznapjaik.

A látogatás első állomásaként Eckü elkalauzolta a tv stábját régi iskolájába, az Ipari Szakközépiskola és Gimnáziumba, ahol megmutatta volt osztályterme ablakát, és mesélt a sulidiszkós élményeiről is. Nagyon pozitívan emlékszik az itt eltöltött éveire. A rapper azt is elárulta, hogy itt ismerkedett meg Brash-sal, aki az együttes oszlopos tagja. Az iskola 50 éves fennállása alkalmából a sulidiszkóban Hősök-fellépés volt, ami nagyon kellemes élmény maradt a rapper számára.

Az emlékek felidézése a veszprémi nagy óránál folytatódott, ahol a srácok fiatalabb korukban együtt bandáztak. Innen a Szikvízbe mentek tovább, ahol Mentha gördeszkás tudását is megcsillogtatta, ami az évek során kicsit megkopott már.

Ezután az Expresszó Klub bejáratánál folytatták a mesélést, ahol évente két koncertet adnak. Legújabb albumuk, a Négy Évszak lemezbemutatóját is itt tartották, és az élőzenekaruk is ezen a helyen debütált. A hely gondnoka is pozitívan nyilatkozott a bandáról, akikkel soha semmi probléma nincs, és mindig örül, ha fellépnek a klubban.

A kisfilm a zenekar próbatermében ért véget, ahol hétközben szoktak próbálni. A terem a pályaudvar mellett helyezkedik el. A zenekar gitárosa, Blaski Bálint is nyilatkozott az új lemezről, és egy kis részletet mutatott gitáron a Szó fel 2 című számból.

A teljes videó az Offline Magazin hivatalos honlapján tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek