Starity

Will.I.Am az Intel munkatársa lett

2011. április 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Intel úgy döntött, hogy Will.I.Am segítségével próbálja növelni népszerűségét a Black Eyed Peas-rajongók körében, akik szép számmal akadnak.

hirdetés
Will.I.Am az Intel munkatársa lett

A Black Eyed Peas 36 éves frontembere ezentúl az Intelnél vállal munkát, de nemcsak kreatív szerepet tölt be, hanem a fiatalok körében is népszerűsíti majd a cég termékeit.

Az énekesnek van már tapasztalata a témában, hiszen régóta tervez különböző dolgokat, és évek óta saját divatcéggel is rendelkezik.

A vállalat kedden jelentette be, hogy Will.I.Am lesz a felelős a kreatív innovációs tevékenységekért, és többek között laptopok, tabletek és okostelefonok fejlesztéséért felelős munkatársaknak segít majd több éven keresztül. A híresség természetesen Twitter-oldalán  is bejelentette, hogy leszerződtett az Intel. 

Will.I.Am egyébként nyitott az innovatív megoldásokra. Korábban úgy döntött, hogy egy tervezőcsoporttal hordható ruhákat készít abból a hulladékból, ami a koncertjeik után a helyszíneken marad.

.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek