Starity

Natalie Portman ismét eszik húst

2011. április 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az állapotos Natalie Portman felhagyott a vegetarianizmussal, hogy kisbabája minden értékes tápanyagot megkaphasson, s ne szenvedjen hiányt semmiből.

hirdetés
Natalie Portman ismét eszik húst

A 29 éves Oscar-díjas színésznő teherbe esésekor elhatározta, hogy felfüggeszti a tojás-, tejtermék-, szénhidrát-, és húsmentes étkezését, és inkább magához veszi azt, amit kíván, így a baba is jobban fejlődik majd.

„Felhagytam ezzel az étkezéssel, mikor terhes lettem, mert nagyon szerettem volna az eddig tiltólistán lévő dolgokat megenni. Hallgattam a testemre, ami tojást és tejtermékeket akart magához venni. Ha például nem eszel tojást, akkor nem ehetsz süteményeket sem, ami problémát jelenthet, amikor csak azt kívánsz enni. A terhesség elején a tojást kívántam meg nagyon.” 

Nemcsak azért hagyta el diétáját, mert megkívánta azokat az ételeket, amelyeket eddig nem ehetett, hanem Natalie számára a babája egészsége is fő szempont volt: „Ismerek olyanokat is, akik a terhesség alatt is vegák maradtak, de én úgy hiszem, hogy óvatosnak kell lenni, és mindent meg kell adni magadnak és a babának az egészség érdekében.” 

A kisfiú tehát anyukája pocakjában sem szenved hiányt semmiben, és reméljük, világrajövetele után is makkegészséges lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek