Starity

Ma debütált Eric Saade kisfilmje

2011. április 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric Saade régóta várt klipje végre megjelent, ám a rajongók öröme nem lehet határtalan – csupán egy cenzúrázott verzióval kell beérnünk.

hirdetés
Ma debütált Eric Saade kisfilmje

Mint arról már beszámoltunk, az elmúlt hetekben izgatott várakozás előzte meg a svéd énekes második albumát beharangozó kislemez videoklipjét, ám most végre a közönség is láthatja a végeredményt. A klipben a hangsúlyt a táncra fektették. A sztori elég gyenge, ám a már említett táncban semmi kivetnivaló nincs. A klipet több napon keresztül forgatták Svédországban.

A dalt eredetileg az idei Melodifestivalenre, s egyben az Eurovíziós Dalfesztiválra írták, s Eric májusban ezzel a szerzeménnyel indul a megmérettetésen.

Eric a klip premierjén, április 14-én repült el Oroszországba, ahol több nemzetközi tv-csatorna is interjúra hívta, így népszerűsíti jelenleg a svédeket és önmagát is Európában. Talán ez lehet európai karrierje fellendítésének kezdete, ám ha az oroszoknak tetszik, akkor náluk mindenképp szép sikereket érhet el.

Eric Saade – Popular

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek