Starity

Kendra végre beszél

2010. június 04. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E! csatorna (akik jelenleg a lány valóságshowját és a régi Playboy villa lányait vették fel) meglátogatta Kendra Wilkinsont és szembesítette a home-videójából kifakadó botránnyal.

hirdetés
Kendra végre beszél

Kendra végre maga beszélt a home-videójából kifakadó ügyről. Úgy látszik, ez a Justin Frye (akiről nemrég derült ki, hogy szerepel a videón) nagy szerelemnek bizonyult a lány számára.

"Amikor elmentem a Playboy villába, felhívott, hogy: Na és mikor jössz haza? Én meg mondtam, hogy: Én már, tudod... nem megyek vissza, inkább itt szeretnék élni, és ezért ő nagyon megharagodott. Nagyon megharagudott és féltékeny lett. Vele voltam Hef és a Playboy előtt... vele voltam középsulin át. A Playboy volt a jövőm, de sose gondoltam erre. Miért is gondoltam volna? Gondoltam, ilyen velem úgyse történne. Szóval én csak egy átlagos lány voltam, átlagos életet éltem San Diegóban, Kaliforniában a barátommal, akivel lehet, hogy azután összeházasodtam volna. Mi természetesen lefeküdtünk, mint minden pár, csak mi még le is videóztuk. Akkoriban még nem voltam híresség, fogalmam sem volt, hogy valaha az leszek! Most meg nem tudom... féltékeny az életemre?"

Hogy hogy érez arról, hogy pont most, az élete legjobb szakaszában került elő a DVD, meg is kérdezte a riporter.

"Széttörte a szívem, mert hogy tehette ezt, amikor gyerekem van?! Tudod, sok sztár csinál ilyen videót más hírességekkel! De ez nem olyan. Nem voltam híres, azt sem tudtam, mi lesz velem. Most meg az emberek bírálnak meg minden... csak remélem nem néznek rám az utcán így (itt Kendra lenéző arccal, felhúzott szemmel néz), vagy valami... Ez nem én vagyok. Mármint, ez én voltam, de mostmár nem én vagyok."

A férjével kapcsolatban egy sóhaj után folytatja:

"Emelt fejjel kell közlekednünk... Igen, meg fog jelenni a videó, de szembe kell néznünk vele. Fognunk kell egymás kezét és végigmennünk ezen. Tudod, ez nagyon nehéz... ez lesz életem egyik legnehezebb időszaka."

A videóból próbáltam kiszedni a szöveget, szóval nem az összes mondata van benne, a videót YouTube-on már meg is lehet nézni:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek